Т Е М И
М ` Я С О
1. МЯСО лексика
О В О Ч I
2. ГРИБЫ
П і д г о т о в к а т а р е ц е п т и
1. Artischocken2. Auberginen vorbereiten
3. Blummenkohl putzen
4. Rosenkohl putzen
5. Spargel - richtig zubereitet
Р е ц е п т и
1. Баклажан Джан2. Gemüse im Backteig
3. Kartoffel-Gemüse-Auflauf
4. Pommes selber machen
5. Ratatouille
6. Rotkohl
7. Spinat
E i e r g e r i c h t e
1.EIERGERICHTE2.EIERGERICHTE
R e z e p t e
1. Eierstich2. Omelette
3. Rührei
4. Verlorene Eier
K ü c h e n g e r ä t e - кухонна техніка
2. Küchengeräte
3. Küchengeräte
O B S T UND B E E R E N
2. FRÜCHTE3. OBST UND BEEREN
Горбач Л. В. Нім мова
Назви харчових продуктів
Скорочення
Kochen – Приготовление пищи
Kochen –Приготування їжі
Milchprodukte
Verpackung Упаковка
Немає коментарів:
Дописати коментар