Страницы

Матеріали студентам та учням

4. Теперішній час - Präsens  4.1 Теперішній час - Präsens 4.2 Презенс (теперішній час)
Т Е М И 
М ` Я С О
П і д г о т о в к а   т а  р е ц е п т и
1. Artischocken
2. Auberginen vorbereiten
3. Blummenkohl putzen
4. Rosenkohl putzen
5. Spargel - richtig zubereitet 
Р е ц е п т и
1. Баклажан Джан
2. Gemüse im Backteig
3. Kartoffel-Gemüse-Auflauf
4. Pommes selber machen
5. Ratatouille
6. Rotkohl
7. Spinat

E i e r g e r i c h t e   
1.EIERGERICHTE
2.EIERGERICHTE
R e z e p t e
1. Eierstich
2. Omelette
3. Rührei
4. Verlorene Eier

K ü c h e n g e r ä t e - кухонна техніка

2. Küchengeräte
3. Küchengeräte
O B S T   UND   B E E R E N
2. FRÜCHTE
3. OBST  UND  BEEREN

Горбач Л. В.  Нім мова
Назви харчових продуктів
Скорочення
Kochen – Приготовление пищи
Kochen –Приготування їжі
Milchprodukte
Verpackung  Упаковка

Немає коментарів:

Дописати коментар